НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ ОБЕДИНИ МЛАДЕЖИ ОТ РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БИЗНЕС МОДЕЛИ В БУРГАС

 08 май  619

НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ ОБЕДИНИ МЛАДЕЖИ ОТ РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БИЗНЕС МОДЕЛИ В БУРГАС

Младежи от седем държави обмениха идеи за създаване на онлайн бизнес в Бургас. Национално Сдружение „Младежки Глас“ за пореден път обедини младите хора с различни идеи и култури за създаване на едно общо бъдеще. На събитието присъства националният лидер на сдружението Тодор Йосифов.

В рамките на два дни младежите от Румъния, Италия, Швейцария, Пакистан, Кения,  Турция, Гърция, и разбира се от домакините България, трябваше да разработят онлайн бизнес. През първия ден се обучаваха и развиваха идеите си. За целта организаторите ги разделиха на 5 екипа с ментори на всеки екип: Борис Вълев – областен председател на НС „Младежки  Глас” клон Пловдив и бизнесмен в областта на здравето, Рангел Матански – общински председател на сдружението в Раковски и бизнесмен, Стоян Тасев – бизнес по преговори и продажби, Добромир Тодоров – регионален мениджър на голяма фирма за техника и Йордан Вълев – онлайн бизнес за продажба на здравословни храни.

Младежите оформиха своите идеи под формата на дигитално представяне – презентация, сайт, фейсбук страница.  Журито от ментори оцени младежки екипи. Първите три места получиха поощрителни награди и специални сертификати за положените усилия.

„Младежите от тази група в най-голяма степен се нуждаят от успешен стартъп в бизнес предприемачеството основано на онлайн бизнес модели. Внедряването на ИКТ в работата на младите хора, ориентирани към различни бизнес начинания,  ще спомогне за преодоляването на техните нужди от по-сериозни финансови инвестиционни ресурси”, споделят организаторите.

Национално сдружение „Младежки глас“ заедно с партньори от Румъния, Италия, Швейцария, Пакистан, Кения,  Турция и Гърция продължават своята работа за повишаване на капацитета си в сектор „Младеж“ по проект „Internet entrepreneurship  of youth based on modern and innovative mobile application – preparation, education and practice – iNet Biz“ ERASMUS+, KA2 “CAPACITY BUILDING.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПО ПОВОД 4 ЮНИ - МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА, ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯ, ВИ ПИТАМЕ: КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ ЗА ПРОЯВИ НА НАСИЛИЕ СРЕД МЛАДИТЕ ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top