ДНИТЕ НА ДОБРИ ДЕЛА НА ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ

 25 май  1088

ДНИТЕ НА ДОБРИ ДЕЛА НА ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ

Включете се в Дните на добри дела в последната седмица на месец май, за да покажем на дело ролята и силата за доброволците и насърчим повече различни хора да участват!

Многобройни са доброволците в България, които са в основата на социални, културни, екологични, образователни и други инициативи. Те правят промяната, носят новото, показват начините да променим живота си. С малко подкрепа и собствени усилия хората могат да реализират идеите си и да променят живота и възможностите за себе си, за децата си, за хората около тях.

Обръщаме се към партньори, колеги, съмишленици и приятели от граждански организации, читалища, клубове, центрове, училища, библиотеки, бизнес организации и други с покана да се включат с нова, доказано ефективна или интересна своя инициатива в Дните на добри дела в последната седмица на месец май – 25 до 31 май 2018.

Дните на добри дела са за:

Организации, които имат с опит в работа с доброволци и имат доброволци.

Организации, които още не са работили с доброволци.

Доброволци от всички възрасти.

Хора, които все още не са били  доброволци.

За училища, читалища, клубове, детски градини, библиотеки, центрове.

Бизнес организации.

Включете се в ДНИТЕ НА ДОБРИ ДЕЛА!

  • Определете каква инициатива ще организирате;
  • Ако имате доброволци и необходимите ресурси, информирайте ни с попълнена кратка форма, за да се включите в общата кампания;
  • Ако имате нужда от финансиране, запознайте се с възможността за мини проект и формуляра. Фондация Лале ще подкрепи най-интересните 100 инициативи с грантове до 100 лева.
  • Използвайте логото Дни на добри дела за да популяризирате инициативата си като част от кампания сред колеги, мрежи, facebook и др.;
  • Ако имате нужда от допълнителна информация или подкрепа, вижте съветите за планиране на доброволческа инициатива и примери за дейности;
  • Ако имате нужда от контакти и информация за инициативи в рамките на кампанията във вашия град,  свържете се с нас на info@tulipfoundation.net или 02 / 944 27 55.
  • Следете Интернет страницата на Фондация Лале, където ще намерите актуална информация за инициативи, организации и участници.

За повече информация ТУК  

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top