ДНИТЕ НА ДОБРИ ДЕЛА НА ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ

 25 май  1231

ДНИТЕ НА ДОБРИ ДЕЛА НА ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ

Включете се в Дните на добри дела в последната седмица на месец май, за да покажем на дело ролята и силата за доброволците и насърчим повече различни хора да участват!

Многобройни са доброволците в България, които са в основата на социални, културни, екологични, образователни и други инициативи. Те правят промяната, носят новото, показват начините да променим живота си. С малко подкрепа и собствени усилия хората могат да реализират идеите си и да променят живота и възможностите за себе си, за децата си, за хората около тях.

Обръщаме се към партньори, колеги, съмишленици и приятели от граждански организации, читалища, клубове, центрове, училища, библиотеки, бизнес организации и други с покана да се включат с нова, доказано ефективна или интересна своя инициатива в Дните на добри дела в последната седмица на месец май – 25 до 31 май 2018.

Дните на добри дела са за:

Организации, които имат с опит в работа с доброволци и имат доброволци.

Организации, които още не са работили с доброволци.

Доброволци от всички възрасти.

Хора, които все още не са били  доброволци.

За училища, читалища, клубове, детски градини, библиотеки, центрове.

Бизнес организации.

Включете се в ДНИТЕ НА ДОБРИ ДЕЛА!

  • Определете каква инициатива ще организирате;
  • Ако имате доброволци и необходимите ресурси, информирайте ни с попълнена кратка форма, за да се включите в общата кампания;
  • Ако имате нужда от финансиране, запознайте се с възможността за мини проект и формуляра. Фондация Лале ще подкрепи най-интересните 100 инициативи с грантове до 100 лева.
  • Използвайте логото Дни на добри дела за да популяризирате инициативата си като част от кампания сред колеги, мрежи, facebook и др.;
  • Ако имате нужда от допълнителна информация или подкрепа, вижте съветите за планиране на доброволческа инициатива и примери за дейности;
  • Ако имате нужда от контакти и информация за инициативи в рамките на кампанията във вашия град,  свържете се с нас на info@tulipfoundation.net или 02 / 944 27 55.
  • Следете Интернет страницата на Фондация Лале, където ще намерите актуална информация за инициативи, организации и участници.

За повече информация ТУК  

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top