ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КАМПАНИЯТА  НА ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ ПО ПОВОД ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН НА СОЛИДАРНОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА

 10 април  947

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КАМПАНИЯТА НА ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ ПО ПОВОД ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН НА СОЛИДАРНОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА

Солидарността между поколенията е важна за всички, тя е практическа формула за устойчиво развитие.

Фондация Лале обявява ежегодната кампания за отбелязване на Европейския ден на солидарност между поколенията на 29 април 2018 г. От 2009 година този ден е посветен на солидарността между хората от различни поколения в Европа.

И тази пролет насърчаваме партньори, колеги и съмишленици да се включат в национална кампания за Европейския ден на солидарност между поколенията. Нашата цел е да насърчим разнообразни съвместни събития на хора от всички възрасти и да привлечем вниманието на обществото към приемствеността, разбирането, зачитането и солидарността между хората. В кампанията ще участват многобройни организации от малки и големи населени места в цялата страна.

Включете се! Нека заедно бъдем част от Европейския ден на солидарност между поколенията – 29 април 2018 година!

Организирайте събитие за хората, с които и за които работите, местната общност, приятели, колеги, партньори, ученици, учители. Важно е темата за солидарността между поколенията да присъства и да е представена по разбираем, достъпен и интересен за всички участници начин. Може да планирате:

  • Разнообразни събирания, на които хора на различна възраст се срещат, разказват или обсъждат теми за връзките и отношенията между поколенията;
  • Съвместни инициативи между деца, младежи и възрастни - концерти, конкурси, изложби, състезания, спортни събития, екскурзии, музикални и танцови представления, културни или традиционни събития и др.;
  • Срещи и разговори с творци, интересни хора, представители на местна власт или местни граждански организации, на които се обсъждат различни форми на солидарност и сътрудничество между поколенията, успешни примери на социално включване;
  • Други интересни идеи, които имате.

Поканете местните медии да се включат и да разкажат за Вашите инициативи. Ние очакваме да ни пишете за инициативата, която организирате, като изпратите попълнена кратка форма на адрес info@tulipfoundation.net до 24 април 2018. Не забравяйте след това да ни изпратите и няколко снимки от Вашата инициатива. 

За повече информация ТУК

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top