АКАДЕМИЯ ЗА ИНОВАЦИИ ЗА СТУДЕНТИ: ИДЕИТЕ 2018

 20 май  1336

АКАДЕМИЯ ЗА ИНОВАЦИИ ЗА СТУДЕНТИ: ИДЕИТЕ 2018

За пета поредна година в София на 1 и 2 юни 2018 г. ще се проведе безплатна Академия за иновации за студенти – Bulgaria Innovation Hackathon 2018. Двудневното събитие, с елементи на хакатон, се организира от  агенция за иновации  Innovation Starter .

 В рамките на Академия за иновации: ИДЕИТЕ 2018, студентите ще имат възможността да разработват и презентират сами свои решения в три мисии:

  • Мисия: „Изобретения на бъдещето“;
  • Мисия: „Дигитални иновации“;
  • Мисия: „Социални решения“.

През 2018 година в събитието ще участват студенти от Нов български университет (НБУ), СУ "Св. Климент Охридски" (СУ), Технически университет София (ТУ София), Университет за национално и световно стопанство (УНСС), Американски университет Благоевград (АУБГ), Софтуерен университет (СофтУни), Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Технически университет Габрово (ТУ Габрово), Лесотехнически университет (ЛТУ) и др. университети в страната.

На 1 и 2 юни в НДК, Литературен клуб "Перото", младежи ще могат да разработят своите идеи под формата на кратки 15 минутни презентации и демо версии на продукти и услуги, по темите, изброени по-горе. Надпреварата се случва в рамките на 24 часа под менторството на журито и членове на нашия екип.

Изисква се предварителна регистрация за екипи, които искат да участват в хакатона (с не повече от 5 души в един).

Регистрацията  за 2018 година е отворена до 20 май!

За повече информация ТУК 

Желаем успех на всички отбори!

Събития

Back To Top