НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „МЛАД ИКОНОМИСТ 2018“

 18 май  6961

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „МЛАД ИКОНОМИСТ 2018“

Управителният съвет на съюза на икономистите в България обявява Четиринадесетия национален конкурс „Млад икономист – 2018 г. Гласът на младите за силна икономика“  на тема: „Регионалните диспропорции в съвременна България: икономически, социални и демографски предизвикателства“.

Участници в конкурса – позиция: ученици в средни училища, без ограничения на специалността; студенти (бакалавър, магистър); докторанти и асистенти в български и европейски университетим млади предприемачи до 29 - годишна възраст.

Разработките се представят до 18 май 2018 г. на адрес: гр. София 1000, ул. ”Г.С. Раковски” №108, Съюз на икономистите в България,  за конкурса „Млад икономист-2018”. За справка: тел. 029871847; моб. тел: 0877 011 710, e-mail: info@bgeconomist.bg.

Награди по конкурса: първо, участниците заели първо, второ и трето място в четирите категории получават парична награда; второ,носителите на специална награда получават предметна или парична награда от отделни фирми и организации, съобразно връзката на разработката с техния предмет на дейност; трето, заелите призовите първо, второ и трето място, и специална награда от всяка категория участници получават грамотачетвърто, на участниците придобили над 30 точки се присъжда сертификат за добро представяне в конкурса.

Церемонията по тържественото награждаване на участниците в конкурса „Млад икономист 2018г.” ще се състои на 9 юни 2018г. /събота/,  по повод Деня на икономиста, в гр. София, зала 4, Национален дом на науката на техниката, ул. „Г.С.Раковски” № 108.

Анотация 2018

ПРАВИЛА ЗА ОЦЕНЯВАНЕ НА КОНКУРС

За повече информация и условията за участие в конкурса ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top