КОНКУРС ЗА СТУДЕНТИ ПО ЖУРНАЛИСТИКА НА ФОНДАЦИЯ „ДИМИТЪР ЦОНЕВ“

 14 март  657

КОНКУРС ЗА СТУДЕНТИ ПО ЖУРНАЛИСТИКА НА ФОНДАЦИЯ „ДИМИТЪР ЦОНЕВ“

Ако си студент по журналистика, бакалавърска степен и си най-много на 24 години…

Ако искаш да покажеш уменията си да създаваш видео съдържание с публицистична стойност…

Участвай в конкурса и спечели награда от 1500 лв. и официална грамота-признание от фондация „Димитър Цонев“.

Освен това, видеото на победителя ще бъде показано пред представители на някои от най-големите БГ медии по време на събитието за обявяване на победителят.

В конкурса могат да участват всички студенти по журналистика, бакалавърска степен, които са на максимум 24 години. Позволено е участниците да се явяват под формата на отбор.

Изгответе едноминутно видео на тема “Покажи добрия българин”

Срок за изпращане на видеото: до 15.4.2018.

Обявяването на победителят и връчването на наградата ще се извърши през месец Май 2018 (точната дата ще бъде обявена допълнително).

Заявете участие в конкурса чрез изпращане на имейл на konkurs@dimitartsonev.com .

В имейла включете три имена на кандидата (или кандидатите, ако сте отбор); в кой университет учите журналистика; кой курс сте; телефон и имейл за връзка.

Когато видеото е готово: качете го в сайт за видео споделяне, като YouTube или Vbox7, и изпратете линка на имейл: konkurs@dimitartsonev.com

През април 2018 управителният съвет на фондацията ще прегледа всички кандидатури и ще избере победител. Победителят ще бъде обявен на събитие през месец май 2018. Тогава ще бъде връчена и наградата.

Наградата?

1500 лв. и грамота-признание от фондацията. Както и възможността видеото ви да бъде показано пред представители на някои от най-големите медии в страната.

За повече информация ТУК

Новини

Back To Top