ПЪРВОТО МЛАДЕЖКО ПРОСТРАНСТВО В БЛАГОЕВГРАД - МЯСТОТО

 28 февруари  815

ПЪРВОТО МЛАДЕЖКО ПРОСТРАНСТВО В БЛАГОЕВГРАД - МЯСТОТО

Сдружение „Алтернативи Интернешънъл” изгради първото Младежко пространство в Благоевград - Мястото. Мястото е социално пространство за идеи, за събития, за информация. Идеята му е да бъде място, където всеки млад човек може да получи информация за програми за образование и мобилност, за интересни събития, конкурси, стажове, стипендии, за програма Еразъм+.

Пространството цели да се превърне в хъб за интересни събития, свързани с доброволчество, личностно и кариерно развитие, култура, лидерство, предприемачество и бизнес. Освен информационна точка, Мястото има за цел да насърчи активността на младите хора, предоставяйки им пространство да организират свои събития, да се срещат и общуват помежду си. Не на последно място е създаден и читателски кът с литература, насочен именно към бизнес, лидерство, развитие, като всеки млад човек  е добре дошъл в Мястото да се информира, да почете, да се срещне с нови и различни хора, да стане част от интересни събития или да организира свои!

Откриването на Мястото е на 2 март 2018 г. Очакваме Ви на улица „Славянска” 93 (до 2 студентско общежитие в Благоевград) от 12.30 до 16.30 ч.

Към Мястото ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top