КОНКУРС ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА 2017 НА ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ

 31 януари  803

КОНКУРС ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА 2017 НА ФОНДАЦИЯ ЛАЛЕ

Фондация Лале обявява традиционния конкурс Проект на Годината 2017 за най-добри проекти на граждански организации в социалната сфера. Конкурсът се провежда за тринадесети пореден път като отговор на многобройните добри проекти, които се осъществяват в България всяка година.

Всеки един от тях е дело на хора, вложили много от себе си за успешното му изпълнение. За всички нас е важно да отдадем публично признание на хората и организациите, които помагат на другите за да бъде животът им по-лесен, а България по-добро място за живеене. Дарителските кампании и организации, финансиращите програми и събраните средства не могат да променят живота ни без ежедневната, целенасочена и професионална работа на многобройните мотивирани и отговорни за общността си хора.

В конкурса са поканени да участват граждански организации, които през 2017 година са изпълнявали проект за участие, подобряване на условията, възможностите и качеството на живот на хора или общността в дадено населено място, без разлика на размера и източника на финансирането, мястото на реализация, типа на дейностите или хората, които те обслужват.

По традиция най-добрите проекти на неправителствени организации ще бъдат избрани от доказани професионалисти от бизнеса, медиите и дипломати. Членове на журито са  Красимира Чемишанска, Генерален мениджър на Амджен България и Президент на Американска търговска камара в България; Петя Колчева, Управляващ съдружник Новел консулт; Никола Добрев, Главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп; Ираван Хира, Главен изпълнителен директор на Hewlett Packard България и Председател на Българския Форум на Бизнес Лидерите, Н. Пр. Стефано Балди, Посланик на Италия в България и Силва Зурлева, Член на Борда на директорите на Нова Броудкастинг груп.

Те ще оценяват номинираните проекти по резултатите; устойчивост на дейностите във времето; финансова ефективност; участие на целевите групи и местната общност; новаторство и приложимост на идеята в други населени места.

Проекти могат да бъдат номинирани от организации и лица чрез формуляр за представяне. Очакваме вашите номинации до 16 февруари 2018 година на info@tulipfoundation.net

Пълният списък на номинираните проекти ще бъде представен в Интернет страницата на Фондацията. Отличените проекти и организации ще бъдат обявени на публична церемония през март 2018 година.

Конкурсът се провежда с медийното партньорство на вестник Капитал и Информационния портал на неправителствените организации в България.

Наградите са специално изработени от Георги Чапкънов.

За повече информация ТУК 

Новини

Back To Top