НАБИРАТ СЕ ДОБРОВОЛЦИ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФИГУРНО ПЪРЗАЛЯНЕ В СОФИЯ

 31 януари  1290

НАБИРАТ СЕ ДОБРОВОЛЦИ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФИГУРНО ПЪРЗАЛЯНЕ В СОФИЯ

Във връзка с предстоящото домакинство на София на Световното първенство по фигурно пързаляне, което ще се проведе в Арена Армеец между 5-и и 11-и март, 2018 г., Българската федерация по кънки, в качеството си на основен организатор, стартира процедура за набиране на доброволци, които да предоставят техническо, логистично и административно съдействие в един или повече от следните сектори:

  • спортно-технически;
  • настаняване;
  • снабдяване;
  • преса;
  • допинг контрол;
  • секретариат;
  • транспорт. 

Избраните доброволци ще преминат специализиран инструктаж в съответствие избраните сектори на съдействие. Не е предвидено заплащане за изпълнението на задачите. Доброволците ще получат брандирани екипи, храна според смените на работа, акредитация за цялото събитие и сертификат. Очакваме от избраните доброволци да бъдат надеждни,  позитивни, любезно настроени и да имат силна мотивация да свършат своите задачи.

Ние имаме нужда от Вашия ентусиазъм и готовност за съдействие за да организираме и проведем Световното първенство по фигурно пързаляне за юноши и девойки през 2018-а по възможно най-добрия начин и заедно да оставим следа в историята на световния спорт.

 Очакваме Ви да кандидатствате като изтеглите, попълните и изпратите на електронната ни пощаoffice@bsf.bg приложения по-долу формуляр за кандидатстване в срок до 23:59 ч. на 31.01.2018 г.

 Формуляр за кандидатстване 

Оставаме на разположение за допълнителни въпроси до изтичане на крайния срок за кандидатстване на електронна поща volunteers_2018@mail.bg или на телефон +359 87 8117740.

Публикувано от Информационен портал за неправителствените организации в България

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top