НАБИРАТ СЕ ДОБРОВОЛЦИ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФИГУРНО ПЪРЗАЛЯНЕ В СОФИЯ

 31 януари  1461

НАБИРАТ СЕ ДОБРОВОЛЦИ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФИГУРНО ПЪРЗАЛЯНЕ В СОФИЯ

Във връзка с предстоящото домакинство на София на Световното първенство по фигурно пързаляне, което ще се проведе в Арена Армеец между 5-и и 11-и март, 2018 г., Българската федерация по кънки, в качеството си на основен организатор, стартира процедура за набиране на доброволци, които да предоставят техническо, логистично и административно съдействие в един или повече от следните сектори:

  • спортно-технически;
  • настаняване;
  • снабдяване;
  • преса;
  • допинг контрол;
  • секретариат;
  • транспорт. 

Избраните доброволци ще преминат специализиран инструктаж в съответствие избраните сектори на съдействие. Не е предвидено заплащане за изпълнението на задачите. Доброволците ще получат брандирани екипи, храна според смените на работа, акредитация за цялото събитие и сертификат. Очакваме от избраните доброволци да бъдат надеждни,  позитивни, любезно настроени и да имат силна мотивация да свършат своите задачи.

Ние имаме нужда от Вашия ентусиазъм и готовност за съдействие за да организираме и проведем Световното първенство по фигурно пързаляне за юноши и девойки през 2018-а по възможно най-добрия начин и заедно да оставим следа в историята на световния спорт.

 Очакваме Ви да кандидатствате като изтеглите, попълните и изпратите на електронната ни пощаoffice@bsf.bg приложения по-долу формуляр за кандидатстване в срок до 23:59 ч. на 31.01.2018 г.

 Формуляр за кандидатстване 

Оставаме на разположение за допълнителни въпроси до изтичане на крайния срок за кандидатстване на електронна поща volunteers_2018@mail.bg или на телефон +359 87 8117740.

Публикувано от Информационен портал за неправителствените организации в България

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top