ДРУЖЕСТВО ЗА ООН СТАРТИРА ПРОУЧВАНЕ ЗА РОЛЯТА НА ГРАЖДАНСКИЯ СЕКТОР В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

 25 януари  1084

ДРУЖЕСТВО ЗА ООН СТАРТИРА ПРОУЧВАНЕ ЗА РОЛЯТА НА ГРАЖДАНСКИЯ СЕКТОР В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

Дружество за ООН в България инициира преглед на всички стъпки и мерки, предприети от правителството и/или други национални институции и организации за изпълнение на Целите за устойчиво развитие на ООН в България, като систематизира и обедини усилията на всички. Резултатите ще бъдат представени на конференция на 25 януари 2018 г., с която се отбележат и 70 години от създаването на Дружество за ООН в България.

Като неправителствена организация с дългогодишен опит, Дружество за ООН в България е убедено, че успехът на Програма 2030 за устойчиво развитие не би бил възможен без активното участие и отдаденост на гражданския сектор в страната.

С цел да представим възможно най-обстойно работата и успехите на всички организации, посветили част от работата си на Целите за устойчиво развитие, се обръщаме към Вас с молба участвате в кратко допитване. Това ще спомогне както да представим постигнатите резултати до този момент, така и да канализираме усилията на всички институции и организации до 2030 г.

Помогнете ни да проучим и разпространим работата на неправителствения сектор по изпълнение на Целите за устойчиво развитие, като споделите опита на Вашата организация. Може да намерите допитването ТУК.

За повече информация ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top