ДРУЖЕСТВО ЗА ООН СТАРТИРА ПРОУЧВАНЕ ЗА РОЛЯТА НА ГРАЖДАНСКИЯ СЕКТОР В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

 25 януари  1255

ДРУЖЕСТВО ЗА ООН СТАРТИРА ПРОУЧВАНЕ ЗА РОЛЯТА НА ГРАЖДАНСКИЯ СЕКТОР В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ

Дружество за ООН в България инициира преглед на всички стъпки и мерки, предприети от правителството и/или други национални институции и организации за изпълнение на Целите за устойчиво развитие на ООН в България, като систематизира и обедини усилията на всички. Резултатите ще бъдат представени на конференция на 25 януари 2018 г., с която се отбележат и 70 години от създаването на Дружество за ООН в България.

Като неправителствена организация с дългогодишен опит, Дружество за ООН в България е убедено, че успехът на Програма 2030 за устойчиво развитие не би бил възможен без активното участие и отдаденост на гражданския сектор в страната.

С цел да представим възможно най-обстойно работата и успехите на всички организации, посветили част от работата си на Целите за устойчиво развитие, се обръщаме към Вас с молба участвате в кратко допитване. Това ще спомогне както да представим постигнатите резултати до този момент, така и да канализираме усилията на всички институции и организации до 2030 г.

Помогнете ни да проучим и разпространим работата на неправителствения сектор по изпълнение на Целите за устойчиво развитие, като споделите опита на Вашата организация. Може да намерите допитването ТУК.

За повече информация ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top