ДЕКЕМВРИЙСКИ СЪБИТИЯ, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ  МИКЦ – КЪЩАТА НА АРХИТЕКТА

 13 декември  649

ДЕКЕМВРИЙСКИ СЪБИТИЯ, ОРГАНИЗИРАНИ ОТ МИКЦ – КЪЩАТА НА АРХИТЕКТА

МИКЦ - Къщата на Архитекта – Стара Загора, организира поредица от декемврийски събития, с които ще завършат регулярните дейности  на проекта за 2017 година.

Декември е месец, изпълнен с много уют, дъх на портокали и канела. Декември е вълшебство, от което всички се нуждаем. Частица безвремие, която ни кара да забравим бързите темпове на нашето съвремие. През декември се завръщаме отново в детството и изживяваме една зимна приказка. През декември Ви каним да бъдете част от домашната атмосфера на един от малкото оцелели архитектурни паметници на културата в Стара Загора, с близо 100 годишна история!

  • Младежките вечери в Къщата на Архитекта превърнаха пространството в място, където младежите могат да се събират всеки понеделник и да срещнат нови хора, да представят своето изкуство или просто да се забавляват. Това бе една от ежеседмичните ни дейности като Младежки информационно-консултантски център. В двете вечери (11.12 и 18.12), които предшестват коледно-новогодишните празници, каним всички, които са били част от тази традиция през изминалата 2017 г., да присъединят свои близки и приятели.ВСЕКИ, КОЙТО ПРИСЪСТВА НА СЪБИТИЕТО И ДОВЕДЕ ПРИЯТЕЛ, ЩЕ УЧАСТВА В ТОМБОЛА! Печелившата двойка ще бъде изтеглена на 22.12.2017 г. по време на финалното ни събитие - Christmas Jazz Night, а наградата са авторски продукти от галерийното ни пространство The Scaphander!
  • На 15 декември, чрез събитието Vintage in December ще се опитаме да Ви потопим в атмосферата на Коледа през 30-те, 40-те и 50-те години на миналия век. Ще имате възможността да се насладите на селекция от ретро филми, музика от златната ера на джаза и суинга, горещ шоколад и старомодни коктейли.
  • Winter Jazz Night е събитето, с което избрахме да завършим 2017 г. Ако Къщата на Архитекта Ви е вдъхновявала, провокирала, срещала с приятели, изкуство, Ви каним заедно да изпратим старата година и да наречем новата! Заповядайте на 22 декември, за да споделите нашата страст към джаз музиката, поднесена с много коледно настроение. Даниел Николов (вокал) и Павел Цонев (пиано) са едни от обичайните заподозрени щом става въпрос за музика на живо в Къщата на Архитекта. В унисон с декемврийските настроения ще звучи тяхната програма от джаз стандарти и някои от най-популярните коледни песни.

Всички посочени събития са с начален час 19:00.

Адрес: гр. Стара Загора, ул. „ Сава Силов“ № 37, МИКЦ – Къщата на Архитекта.

МИКЦ – Къщата на Архитекта е проект, финансиран от Министерството на младежта и спорта по Национална програма за младежта (2016-2020).

 

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top