ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ „МИКЦ МЛАДЕЖКА ЗОНА – АКТИВНИ И КРЕАТИВНИ”

 11 декември  519

ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ „МИКЦ МЛАДЕЖКА ЗОНА – АКТИВНИ И КРЕАТИВНИ”

21 декември 2017 г. от 14:30 ч. в малката зала на Община „Марица”, гр. Пловдив, бул. „Марица”  № 57 А, Асоциация „Голям брат Голяма сестра - България” и Община „Марица” ще проведат заключителна пресконференция на  във връзка с  изпълнението на проект „МИКЦ Младежка зона – активни и креативни”, финансиран от Министерство на младежта и спорта по Национална програма за младежта (2016-2020).

При изпълнението на проекта „МИКЦ Младежка зона – активни и креативни” вниманието бе фокусирано върху 3 основни групи – ученици на възраст от 15-19г. от ЕГ „Пловдив”, млади хора в неравностойно положение от институциите в гр. Пловдив и младите хора от община „Марица”.

В рамките на проекта за срок от 12 месеца бяха предоставени безвъзмездни информационни, консултантски и образователни услуги в съответствие със заявените от целевите групи потребности. На пресконференцията ще бъдат представени резултатите от изпълнението на проекта и впечатленията на младежите, участвали в реализираните дейности. 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top