КОНФЕРЕНЦИЯ НА ТЕМА "ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ - ИНСТРУМЕНТ ЗА АКТИВНО ОБЩЕСТВО"

 01 декември  584

КОНФЕРЕНЦИЯ НА ТЕМА "ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ - ИНСТРУМЕНТ ЗА АКТИВНО ОБЩЕСТВО"

Национален младежки форум има удоволствието да Ви покани на международна младежка конференция на тема "Гражданско образование - инструмент за активно общество" в гр. София на 05 декември 2017г. 

Събитието се реализира в сътрудничество с Националните младежки съвети на Италия, Испания и Португалия. Очаква се над 40 участника да дискутират теми свързани с развитието на гражданското образование и също така да оценят и затвърдят вече съществуващите съответни електронни средства и инструменти.
Целта на Конференцията ще бъде да анализира възможностите и ефектите от възприемането и социализацията на създадените интелектуални продукти, като в тази светлина да осмисли развитието на гражданското образование на национално и международно ниво. 
Представителите на младежките организации, които вече са създали своите профили в електронните средства, които ще бъдат представени по време на Конференцията, ще споделят своя опит в прилагането на различните им възможности като образователни продукти. Всеки от проектните партньори има задължението, под формата на експеримент, да представи организирата си гражданска инициатива свързана с полето на работата им като организация и анализа на постигнатите резултати от употребата на образователните продукти.
Регистрационния формуляр ще е отворен до 00:59ч българско време на 02.12.2017г.  Можете да се регистрирате тук:  https://goo.gl/forms/qIq8DSFBZbZuaLK22
Разходи по настаняване и пътните се покриват от организаторите.
Проекта е съфинансиран от програма "Еразъм+" и Европейската Комисия.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top