БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА МЛАДЕЖИ НА ТЕМА „10 СТЪПКИ КЪМ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ”

 23 ноември  624

БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА МЛАДЕЖИ НА ТЕМА „10 СТЪПКИ КЪМ ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ”

Безплатно обучение за младежи организират във Варна. На 23 ноември (четвъртък) от 18:30 часа в Младежки дом – Варна, зала 17, ще се проведе събитието на тема „10-те стъпки към здравословното хранене“ с лектор Валентин Грандев.

Организатор е МИКЦ „Заедно за младите” към Национално сдружение „Младежки Глас” - клон Варна.

„Бъди здрав“ е чудесно пожелание, което няма особена тежест за младите, надарени естествено със здраве. За него, обаче, трябва да се мисли своевременно, а не след като пострада, защото влошаването му може да попречи за осъществяването на най-добрите заложби и на най-прекрасните мечти.

 Валентин Грандев е човек с изключително любопитство към света. Причинно-следствените връзки, които днес игнорираме, са в основата на различния начин, по които обяснява случващото се с нас. Математика, история, изкуство и какво ли още не може да откриете в аргументите му по теми като храна, природо-съобразен начин на живот и др. Книгите му „Формулата на здравето или какво не се казва за храната“ и „Кака да отгледаш вегетарианец или здравословни принципи за всеки“ са изпълнени с неочаквани доказателства и конкретни напътствия за постигане на трайна промяна по пътя към здравословното.  

Повече информация за безплатните събития можете да намерите в социалната мрежа или на официалната страница  ТУК 

Проектът Младежки информационно-консултативен център (МИКЦ) „Заедно за младите“ в гр. Варна, се ръководи от Национално сдружение „Младежки глас“, клон Варна, финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта и с подкрепата на община Варна.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top