РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА УЧАСТИЕ В ДЕН НА МЛАДЕЖКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В ПАЗАРДЖИК

 15 ноември  173

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА УЧАСТИЕ В ДЕН НА МЛАДЕЖКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В ПАЗАРДЖИК

Фондация „ВИ АРТ” Ви кани на Ден на младежкото предприемачество, който ще се проведе на 18.11.2017г. от 11:00 ч. в гранд хотел „Хебър“, гр. Пазарджик, ул. „Есперанто“ № 6,  конферентната зала „Хебър“, етаж 2.

Всеки, който има интерес,  може да се включи в събитието, като направи регистрация чрез онбайн платФормата за участие в „Ден на младежкото предприемачество“ ТУК

 

Кампанията „Ден на младежкото предприемачество” цели повече информираност и стимулиране на предприемаческа активност у младите хора. В рамките на събитието участниците ще се срещнат с успели млади предприемачи и предприемачи с опит. Целева група на участниците е 15-29 години.

Проект „Старт – младежко предприемачество“ се изпълнява по договор № 25-00-67/24.07.2017г. с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), към Министерство на младежта и спорта по подпрограма 2: Национални младежки инициативи и кампании тематична област: Младежко предприемачество, бенефициент: фондация „ВИ АРТ”.

 

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: БИХТЕ ЛИ СТАНАЛ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top