ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В МЛАДЕЖКА АКАДЕМИЯ ЗА ГРАЖДАНСКИ ПРАВА

 23 октомври  412

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В МЛАДЕЖКА АКАДЕМИЯ ЗА ГРАЖДАНСКИ ПРАВА

Национална младежка карта в партньорство с Младежкия съвет към Американското посолство отваря покана за участници в МЛАДЕЖКА АКАДЕМИЯ ЗА ГРАЖДАНСКИ ПРАВА. Основната цел на Академията е да подкрепи развитието на компетенциите на младите хора между 16 и 26 години на локално и национално ниво, за да укрепи активното гражданско участие, развитието на гражданско общество и да създаде мрежа от АЛУМНИ на Академията.

Академията ще се проведе в три модула през месец ноември и месец декември. Моля, погледнете предварителната Програма  ТУК  

Участието и в трите модула е задължително! Краен срок за записване е 25 октомври 2017 г. В периода 27 – 29 октомври 2017 г. ще бъде проведено интервю с участниците, като част от процедурата за селекция. Одобрените участници ще бъдат уведомени на 30 октомври 2017 г. Разходи по настаняване, храна, пътни и съдържателна програма се покриват. Такса участие за цялата Академия е 50 лв.

Събраната сума ще бъде предоставена за Менторската програма на Социалната чайна в град Варна.

Запишете се за участие ТУК! 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top