КОНКУРС ЗА КРАТЪК ТЕКСТ НА ТЕМА „ЗАЩО МОЯТА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ВАЖНА ЗА ХОРАТА?“

 20 септември  5517

КОНКУРС ЗА КРАТЪК ТЕКСТ НА ТЕМА „ЗАЩО МОЯТА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ВАЖНА ЗА ХОРАТА?“

Как говорим на хората и за хората? Разбират ли ни те? Имат ли ни доверие? Как тези въпроси са свързани и колко са важни?

Фондация „Лале“ и Информационният портал за неправителствените организации в България обявяват за трети път конкурс за кратък текст на тема „Защо моята организация е важна за хората?“.

Конкурсът е отворен за всички граждански организации в страната. Целта ни е да предизвикаме и насърчим колегите да ползват човешки език в общуването с хората (най-вече с тези, с които и за които работят), дарителите, доброволците, другите организации, медиите, обществото...

Включете се!

Разкажете в рамките на най-много 1 страница защо вашата организация е важна за хората. Старайте се да не използвате професионален жаргон, специфични термини и чуждици. Изпратете своя текст на info@tulipfoundation.net до 15 октомври 2017 г. В писмото си посочете името на организацията и данни за контакт.

Жури от активно пишещи хора (журналисти, блогъри, писатели) ще определи най-добрите текстове по три критерия: човешки език на писане; ясно и разбираемо представяне на организацията и значението й за хората; интересен и вълнуващ разказ.

Най-добрите текстове ще получат парична награда и широко публично представяне.Наградите ще бъдат публично обявени и връчени в началото на ноември 2017 година.

За повече информация ТУК 

Новини

Back To Top