„АРТ СТАРС - ЗВЕЗДИ НА ИЗКУСТВОТО"

 11 септември  666

„АРТ СТАРС - ЗВЕЗДИ НА ИЗКУСТВОТО"

Взрив от емоции по време на официалната церемония на „Арт старс - Звезди на изкуството"

Един изключително успешен и вълнуващ 8 септември изпратиха организаторите, участниците и публиката на Третият Международен музикален фестивал „Арт Старс-Звезди на изкуството".

Приключи майсторският клас по "Класическо пеене" на проф. Иванка Нинова - преподавател в Национална музикална академия "Проф. П. Владигеров"- София, водещ изпълнител в мецосопрановия репертоар и ръководител на майсторски класове у нас и в чужбина. 
Концертът в радио Варна, в който взеха участие 10-те изпълнители от майсторския клас, приключи с ария в изпълнение на доц. Нинова, която предизвика сълзи в очите на публиката.

Вечерта в 20 часа в Grand Mall Varna стартира и официалната церемония по откриването на конкурса. В гала концерта се включиха изпълнители от трите жанрови категории - поп, народно и оперно пеене. 

Многобройната ентусиазирана публика с бурни овации изпращаше всеки от талантливите изпълнители на сцената. Сред тях бяха рок звездата Славин Славчев, който взриви публиката, ангелът в народното пеене Елица Тодорова, която трогна всички с красивите с изпълнения. На сцената с оперна ария се изяви и поп изпълнителят Тигран Гаспарян. 

Оперният жанр беше представен от Станислава Манчева и Петър Петров. Носителят на Гран При от категорията „Народно пеене" Донко Марков, облечен в македонска народна носия, впечатли публиката с изпълнението си. В пеещото жури се включи и Георги Янков.

Известният композитор Нелко Коларов беше представен с песента си „Завръщане" в изпълнение на малкия Максим Ялнъзов.

Сълзи в очите на публиката предизвика и изпълнението на композитора и председател на журито в категория поп пенеене Хайгашот Агасян, който изпълни емблематичната си песен „Светът е хубав”, в дует с малката Денислава и голяма група пеещи деца.

Всички изпълнители на сцената бяха възпитаници на директора на конкурса, вокалният педагог Мила Маврова, която получи огромни благодарности.

Ето какво сподели за нея Нели Братоева от Inner Wheel - България, партньор в организацията: 

„Г-жа Mila Mavrova - директор на Фондация "Звезди на изкуството" - получи много аплодисменти и подкрепата от всички присъстващи за успешния трипистов вокален формат, който дава шанс за изява в три жанра: фолклор, поп и джаз и класически пеене. Беше взрив от емоции - пяха ни от сцената, пяхме и ние в публиката.

Хайгашод Агасян - Председател на журито в категория Поп пеене - ни развълнува с песен-емблема в неговия творчески букет и постави най-милия възможен финал на вечерта. Щастлива съм, че Инер Уил подкрепя успешно таланти, за да преминават граници и да носят радост!".

Днес конкурсът продължгава с гала концерт на изпълнителите в категория „Поп", който започва в 20 часа в в Grand Mall Varna, а утре в 17 часа в радио Варна е гала концерта на изпълнителите в категория „Оперно пеене". 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top