СТАНИ ЧАСТ ОТ ПРОМЯНАТА НА КВ. ЛЕВСКИ

 08 септември  155

СТАНИ ЧАСТ ОТ ПРОМЯНАТА НА КВ. ЛЕВСКИ

СТАНИ ЧАСТ ОТ ПРОМЯНАТА НА КВ. ЛЕВСКИ

 

Ако имаш интерес към развитието на градската среда и архитектурата, ако имаш влечение към спорта, ако си жител на варненския квартал. „Левски” или просто искаш да станеш част от един иновативен  проект, заповядай от 17.30 часа на 12 септември 2017г. в 223 зала на Икономически университет - Варна на работна среща (мозъчен тръст) относно „Идеен проект за изграждане на мултифункционална спортно-рекреационна зона”, който се осъществява с подкрепата на Община Варна по програма „Варна – Европейска младежка столица 2017”.

Целта на работилницата е чрез съвместна работа на присъстващите да се генерират идеи за  ситуиране на различните спортни съоръжения и устройство на пространството на два несъседни градски терена в кв. „Левски”. Участниците ще се запознаят с основните параметри на терените, съществуващото състояние в момента, добри практики от чужбина и друга интересна информация представена от експертите архитекти по проекта.

Всеки ще има възможност да изкаже мнение и да даде предложение. В резултат на проведената среща ще бъде изготвен портфейл от идеи, от които ще бъдат селектирани най-подходящите за бъдеща реализация според законовите изисквания.

Очакваме Ви, за да споделите всяка ваша идея за спорт и забавление на малки и големи!

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

От коя година с резолюция на ООН се отбелязва 21-ви май за Ден на културното многообразие за диалог и развитие?

Видео

Вижте още
Back To Top