СТАРТИРА “АКАДЕМИЯ ЗА ДОБРОВОЛЦИ” 2017 НА БМЧК

 01 септември  275

СТАРТИРА “АКАДЕМИЯ ЗА ДОБРОВОЛЦИ” 2017 НА БМЧК

В периода от 02 до 09 септември 2017 г. на територията на СОК Камчия, област Варна, ще се проведе „Академия за доброволци“ 2017 г., организирана от Български младежки Червен кръст.

„Академия за доброволци“ e най-мащабното обучително събитие, организирано от БМЧК.  Провежда се за 12-та поредна година и в него участват над 100 участници от 10 държави.

Доброволци и щатни специалисти от всички Областни съвети на БЧК в България ще бъдат обучени по следните теми: Здравословно хранене и здравословен начин на живот; Превенция на зависимости; Превенция на сексуално-рисково поведение; Социално-помощна дейност, Промоция на хуманитарните ценности; Иновативни методи и подходи в работата на организацията.

За трета поредна година в рамките на „Академия за доброволци“ се провежда специализирано обучение за международно сътрудничество, в което взимат участие младежки лидери от различни Националните дружества на ЧК/ЧП. Тази година ще има представители на Австрия, Германия, Швейцария, Киргистан, Босна и Херцеговина, Италия, Хърватска, Румъния и Обединеното кралство. Поради големия международен интерес към Академията част от обучителния екип ще е и г-н Джузепе Касела, представител на Международната Федерация на ЧК/ЧП от Регионален офис за зона „Европа“, Координатор „Доброволчество“.

Тази година Академията ще протече под мотото: „Предизвикай себе си“ и ще има за цел да мотивира всички участници да предизвикат своите знания и умения, и да надминат своите възможности.

За повече информация ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

КАКЪВ Е ДЕВИЗЪТ НА АВСТРИЙСКОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА СЪВЕТА НА ЕС, КОЕТО СТАРТИРА НА 01.07.2018 Г.?

Видео

Вижте още
Back To Top