УЧАСТВАЙ В НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФОРУМ „КАРИЕРА В БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО НЕ?“

 29 август  179

УЧАСТВАЙ В НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФОРУМ „КАРИЕРА В БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО НЕ?“

За 10-та поредна година сдружение „Тук-Там“ и Back2BG.com организират най-големия кариерен форум за българи с опит в чужбина и работодатели, търсещи професионалисти – „Кариера в България. Защо не?“. Събитието стартира на 5 септември 2017 г. в Интер Експо Център. Тази година форумът е под изключителния патронаж на Европейския парламент – първото подобно събитие в България.

Над 1500 българи с международен опит посещават ежегодно събитието. Сред тях са студенти, специалисти и предприемачи. Всяка година в изложението се включват над 90 топ компании, предоставящи възможности за реализация в България. Кариерно изложение, конферентна програма с лекции и дискусии, работилници, фирмени презентации и кариерни консултации – това са само малка част от активностите по време на форума. Съвместно с десетки партньори в лицето на институции, медии, неправителствени организации ние създаваме платформа за обмяна на опит, знания и контакти преди, по време и след форум „Кариера в България. Защо не?“.

На форума всяка година участват над 90+ топ работодатели, търсещи квалифицирани кадри с опит в чужбина. Запознайте се с всички тях в рамките на 1 ден! Професионални HR специалисти могат да консултират лично всеки желаещ да научи повече за своя кариерен профил или да подобри своето CV.

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация ТУК.  

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

КАКЪВ Е ДЕВИЗЪТ НА АВСТРИЙСКОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО НА СЪВЕТА НА ЕС, КОЕТО СТАРТИРА НА 01.07.2018 Г.?

Видео

Вижте още
Back To Top