Бургаски младежи казват „НЕ” на наркотиците

 01 октомври  670

Бургаски младежи казват „НЕ” на наркотиците

Сдружение с нестопанска цел "Младежки глас"

Студенти от Бургас участваха във форум „Наркотиците – „бич“ на младите хора”

 

Клуб „Психология“ към Национално сдружение „Младежки глас“ – България организира форум на тема: „Наркотиците – „бич“ на младите хора“. Лектори на събитието бяха Цветелина Рандева и Веселина Тодорова, служители на ОД на МВР-Бургас. Специален гост на младежкия форум беше старши комисар Калоян Калоянов – директор на ОДМВР Бургас, който взе и активно участие в дискусията. Във форума взеха участие Станислава Калинова и Славейка Николова от Общински съвет за работа с наркотични зависимости, Антоанета Стоянова – директор на Ресурсен център – Бургас.

 

„Целта на форума беше да се даде гласност за проблема със злоупотребата на наркотични и упойващи вещества сред младите хора. Национално Сдружение „Младежки Глас“ чрез клуб „Психология“ категорично се обяви срещу наркотиците, призовавайки младите хора да не „посягат“ към тяхната употреба” каза Славина Тошева, председател на клуб „Психология“ към сдружението. Клубът призовава бургазлии към активен начин на живот, без наркотици, защото вярва, че бъдещето на страната ни е в ръцете на младите хора.

 

„Младите хора в Бургас показаха, че са отговорни и мислят за бъдещето си развитие, изпълнено с амбиция и отговорност за създаване на успешно общество в името на един по-добър живот. Щастлива съм, че сдружението подкрепя младите в тяхната борба за достоен живот тук и сега. За напред младежкия център е планувал редица обучения за младите хора в Бургас" каза Галя Василева, координатор на МИКЦ-Бургас „Гласът на младите”.

 

Събитието се осъществи по проекта МИКЦ-Бургас „Гласът на младите, по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: „Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/”, финансиран от Министерство на младежта и спорта. 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top