ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ  „ДА БЪДЕШ ГЕРОЙ Е В ТВОЯТА КРЪВ!” В СТАРА ЗАГОРА

 21 август  53

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ „ДА БЪДЕШ ГЕРОЙ Е В ТВОЯТА КРЪВ!” В СТАРА ЗАГОРА

МИКЦ – Къщата на Архитекта бе домакин на дарителска кампания, която се проведе на 18 август, от 8:30 – 12:00, в Къщата на Архитекта, град Стара Загора, ул. „Сава Силов” 37. МИКЦ – Къщата на Архитекта е проект, финансиран от Министерството на младежта и спорта по Национална програма за младежта (2016-2020).

Лятото е сезона, през който най-малко хора даряват кръв. А тя е безценен подарък! Не може да се замести с нищо друго. Когато твоето дете, твоята майката, твоят баща, баба, дядо, брат, колега или съсед има нужда от кръвопреливане - нуждата е изключително лична. Но истинското предизвикателство е да кръводариш за някой непознат! Има магия, удовлетворение и щастие в този жест на добротворство. Това е истинско геройство!

Както всеки път, организаторите се  погрижиха за всеки кръводарител. Имаше домашно приготвена динена лимонада, сок от бъз и лимони, вишна, и много домашни вкуснотийки.. И... още изненади!

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година ЮНЕСКО обявява 16 ноември за Международен ден на толерантността и приема Декларация за принципите на толерантността - уважение, приемане на многообразието от култури, на всички форми на самоизява и проява на човешката индивидуалност?
Back To Top