МАГИЧНО ШОУ СТАВА ЧАСТ ОТ МЛАДЕЖКИЯ ФЕСТИВАЛ FUNCITY +

 03 септември  428

МАГИЧНО ШОУ СТАВА ЧАСТ ОТ МЛАДЕЖКИЯ ФЕСТИВАЛ FUNCITY +

Уникално магично шоу става част от програмата на младежкия фестивал FUNCITY +. В последния фестивален ден – 3 септември 2017 г., ще можете да видите властелините на магията във фестивалната зона още в ранния следобед, когато ще се насладите на уличната магия, както и ще можете да научите някои от триковете на маговете лично от тях. В 21 ч. ще гледаме и тяхното вечерно шоу!

А ето и какво представляват някои от основите събития, които магичното шоу ще ни предложи:

Перформънс „Улична магия“:

В предварително разположена шатра се представят перформънси и актове от най-популярният напоследък жанр в Магията – „Close up magic” или „Магия отблизо“. В тях се представят фокуси и илюзии с предмети и реквизити познати на хората, като всичко се случва на сантиметри от зрителите. Изпълнителите се сменят на няколко минути, а шоуто е непрекъснато. Това е най-добрия шанс всеки да се докосне лично до магията!

Обучителен семинар: „Магията за всички“ или училище за фокусници

Семинарът представлява теоретично и практическо занятие, в което се демонстрират и разкриват няколко магически ефекта, предназначение за различни възрастови групи. Като всеки от зрителите ще ги усвои и ще се запознае с основните правила в магичното изкуство.

Магичен спектакъл – “Quick hands Project”

Магичният спектакъл, обхващаш повечето популярни жанрове на изкуството като „Манипулации“, „Фокуси“, „Сценични илюзии“, „Комична магия“, „Интерактивна магия“. Аацентът на спектакъла е съвременен и интелигентен хумор, представен чрез изкуството на илюзията и участие на публиката!

“Куик хендс проджект” (Ring #391) е първата и за сега единствена магична организация в България, член на International Brotherhood of Magicians (IBM). Създателите му - Росен Димитров – “Мr.Jim” и Йордан Белев – “Dani Magix”, твърдо следват намерението си да променят статуквото на магичната сцена у нас. Положителните идеи и упорита работа на всички членове на ринга, обещават да изведат магията до световните стандарти. Привилегията да са част от това ВИП магично общество имат само фокусници, доказали професионализма и отдадеността си на каузата.

Събития

Back To Top