ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ И ХЕПЪНИНГ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

 14 август  421

ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ И ХЕПЪНИНГ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

Младежки информационно-консултантски център Русе, съвместно с Общински младежки дом Русе отбеляза с цветен празник Международния ден на младежта - 12 август. Проектът Младежки информационно-консултантски център Русе се реализира по Национална програма за младежна (2016-2020) на Министерството на младежта и спорта.

Началото на празника бе дадено още в 16 ч. в сградата на Младежкия дом. Там се проведе дискусия с младежи от Младежкия парламент на тема „Младежки паралели във времето“. В късния следобед с игри от детството – дама, скачане на въже, федербал и много други интересни занимания започна същинската част на забавлението. На специално обозначени места деца и младежи имаха възможност да рисуват заедно със своите родители, както и да се насладят на партия шах сред спокойната обстановка на парка. Особено интересни бяха състезанията, които проведоха младежките работници заедно с водещата на събитието. Първото от тях беше въртене на обръч за по-малките и игри за бързо реагиране и похватност за по-големите. Викторина с въпроси за европейското гражданство, програма „Еразъм“ и младежкото доброволчество също донесоха много награди на отгатналите.

Специалисти и консултанти по проекта МИКЦ раздаваха флаери и отговаряха на въпроси, свързани с интегрирането на младежите в обществения живот. Много цветни балони с логото на Евродеск получиха най-малките участници в празника. Съставите от младежкия дом поднесоха празничен концерт на всички присъстващи в парка на младежта. С песни, танци и ритъм участниците от балет „Импулс“, мажоретен състав „Екстрийм“, Фолклорно танцово студио „Зора“ и Вокална група „Приста“ зарадваха малки и големи и изпълниха алеята с цветно настроение. В озеленените площи клуба по ушу представи демонстрации по ушу, тай чи и пантомима.

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top