МЕЖДУНАРОДНИЯТ ДЕН НА МЛАДЕЖТА В ЛОВЕЧ

 11 август  349

МЕЖДУНАРОДНИЯТ ДЕН НА МЛАДЕЖТА В ЛОВЕЧ

На 10 август 2017 г. в централната част на града, пред  „Ловчанско читалище Наука – 1870 г.”, сдружение „Екомисия 21 век” по проект „МИКЦ на колела – 2” за поредна година отбеляза 12 август – Международния ден на младежта. Проектът се финансира по Национална програма за младежта (2016-2020) на Министерството на младежта и спорта.

Участваха младежи от Общински ученически съвет, доброволци на организацията, ученици от Профилираната езикова гимназия, от Математическата гимназия, както и от други ловешки училища. По време на събитието беше представена кратка информация за младежкия празник на жителите на града – деца,  юноши, възрастни. Бяха раздадени и множество информационни материали за различните възможности, които се предоставят на младите хора – доброволчество, програмата „Еразъм +”, Национална програма за младежта (2016-2020) на ММС, Европейската Доброволческа служба.

Присъстващите се забавляваха с хубавата музика, децата се радваха на балоните, а по-големите участници подреждаха картата на Европа и поставяха знамената на държавите-членки на Европейския съюз на съответните места.

Накрая всички желаещи написаха своите послания като продължение на мотото: „Младите хора на Ловеч са ЗА…”. Посланията, прикрепени към балони и придружени с много надежди, отлетяха в небето. 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top