ОБУЧЕНИЕ НА ТЕМА „МЛАДЕЖКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО”

 30 септември  840

ОБУЧЕНИЕ НА ТЕМА „МЛАДЕЖКО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО”

Народно читалище "Братство 1869",

На 29.09.2015 г. в читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил се проведе еднодневно обучение на тема  „Младежко предприемачество”. 

Обучението се реализира по проект „Младежки информационно-консултантски център - Кюстендил” /МИКЦ–КН/, разработен по Национална програма за младежта и спорта (2011 – 2015), Подпрограма 1: Развитие на мрежата от Младежки Информационно-Консултантски Центрове (МИКЦ), и се финансира от Министерство на младежта и спорта.

В срещата взеха участие 35 млади хора на възраст между 15 и 29 години от област Кюстендил – ученици, безработни младежи, представители на ромската етническа общност, лица, активно работещи с младежи или с младежки организации, читалища и екипа по проекта.

Обучението стартира с представяне на дейностите на МИКЦ-Кюстендил и очакваните резултати, които ще бъдат постигнати с реализирането на проекта.

Основни теми на обучението бяха „Европа за младите предприемачи”  и „Младите предприемачи в България”.

Лектори на обучението бяха Елеонора Борисова и Илиана Кирилова – експерти в РЕКИЦ „Читалища“ – Кюстендил.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година във Франция за първи път се отбелязва 22 септември като Европейски ден без автомобили с цел формиране на екосъобразно мислене и демонстрация на идеята, че животът без автомобили не само е възможен, но и по-приятен?

Видео

Вижте още
Back To Top