МИКЦ РУСЕ ОТБЕЛЯЗВА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

 08 август  509

МИКЦ РУСЕ ОТБЕЛЯЗВА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

Младежки информационно-консултантски център Русе, реализиран от сдружение „Вдъхновение“, съвместно с Общински младежки дом Русе организира празнична младежка инициатива по случай Международния ден на младежта - 12 август. Проект МИКЦ - Русе се финансира по Национална програма за младежта (2016-2020) на Министерството на младежта и спорта.

Този ден дава възможност на държавите по света да разгърнат потенциала на младите хора, да отбележат техните постижения и да планират начини за по-доброто им включване в развитието и прогреса на обществото. Денят предоставя уникалната възможност за това – как младите хора да бъдат интегрирани в процеса на вземане на решения на глобално, национално и местно ниво.

По този повод състави към младежкия дом ще изнесат концерт на сцена, издигната зад Вазата в парка на младежта. Консултанти и специалисти от МИКЦ Русе, заедно с младежки работници, ще проведат информационна кампания за дейностите в центъра и дома и възможностите за включване на младите хора в различни инициативи, акции и кампании.

Празникът ще завърши с хепънинг, а ние ви очакваме на 11 август 2017 г.  от 18 часа в парка на младежта, за  да отпразнуваме заедно Международния ден на младежта!

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top