ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА „ВЪЗМОЖНОСТИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ДОБРОВОЛЧЕСКА СЛУЖБА (ЕДС)“

 17 юли  184

ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА „ВЪЗМОЖНОСТИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ДОБРОВОЛЧЕСКА СЛУЖБА (ЕДС)“

Център за развитие на човешките ресурси кани представители на организации, работещи или имащи интерес за работа в сферата на младежкото доброволчество, да вземат участие в информационна среща на тема: „Възможности на Европейската доброволческа служба (ЕДС)“, която ще се проведе на 25 юли 2017 г., от 13:00 до 15:30, в сградата на ЦРЧР, София, ул. „Граф Игнатиев“ №15, ет. 1 – Конферентна зала.

Информационната среща е насочена към организации, които нямат акредитация по Европейска доброволческа служба (ЕДС) и нямат опит в разработването на проекти по програма „Еразъм+“.

По време на събитието ще бъдат представени дейност ЕДС и предложението на ЕК за създаване на Европейски корпус за солидарност. Ще бъде поставен фокус върху изискванията към организациите, които желаят да получат акредитация за ЕДС - Програма „Еразъм+“. Участващите организации ще бъдат запознати и с процеса на кандидатстване с проектни предложения по Ключова дейност 1- мобилност на младежи и младежки работници и ще имат възможност да зададат своите конкретни въпроси към екипа на ЦРЧР.

Условия за участие:

  • Такса за участие в информационната среща не се изисква. Броят на местата е ограничен!
  • Залата е с капацитет 50 участници и местата ще бъдат запълнени на принципа "първи по време, първи по право".
  • Записването се осъществява чрез регистрационната форма на следния адрес ТУК .

Регистрации ще се приемат до 13:00 ч., на 24 юли 2017 г. или до запълване на капацитета на залата.

Лице за контакт: Елисавета Максова - email: emaksova@hrdc.bg, тел: (02) 915 50 25.

Новини

Back To Top