НАЦИОНАЛЕН ФОТОКОНКУРС „МОЕТО УЧИЛИЩЕ Е НАЙ-ХУБАВОТО"

 30 ноември  323

НАЦИОНАЛЕН ФОТОКОНКУРС „МОЕТО УЧИЛИЩЕ Е НАЙ-ХУБАВОТО"

Целта на конкурса е подкрепата и популяризирането на ученическото творчество и креативност, представянето на училището през погледа на неговите ученици.

Номинираните фотографии ще бъдат представени на страниците на изданията на „Аз-буки".

Организатор на конкурса е Национално издателство „Аз-буки" - Министерство на образованието и науката, София, бул. „Цариградско шосе" 125, бл. 5.

Право на участие имат всички ученици до XII клас включително.

Краен срок на изпращане на снимките – 30 ноември 2017 г. Обявяване на победителите: декември 2017 г. Участието в конкурса е без такса. Всеки може да участва с до три свои фотографии.

Желаещите да участват в конкурс, изпращат свои авторски снимки на имейл адрес konkurs@azbuki.bg - „За фотоконкурса". Допустими са изображения, показващи аспекти, свързани с училищния живот (сгради, лица, дейности и други).

Най-добрите 12 фотографии се включват в годишен календар за 2018 г. Победителите се уведомяват на електронната поща, подадена при регистрацията.

За повече информация ТУК 

 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година ЮНЕСКО обявява 16 ноември за Международен ден на толерантността и приема Декларация за принципите на толерантността - уважение, приемане на многообразието от култури, на всички форми на самоизява и проява на човешката индивидуалност?
Back To Top