ГРАЖДАНСКИ ДИАЛОГ С ЕВРОКОМИСАР ТИБОР НАВРАЧИЧ И ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ РУМЕН РАДЕВ

 08 юни  558

ГРАЖДАНСКИ ДИАЛОГ С ЕВРОКОМИСАР ТИБОР НАВРАЧИЧ И ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ РУМЕН РАДЕВ

Включете се в Граждански диалог с комисар Тибор Наврачич и президента на България Румен Радев по темите образование и обучение, възможности за младите хора, културни дейности и бъдещето на Европа за младите. Диалогът ще се проведе на 15 юни 2017 г. от 16 ч. в Аулата на Икономическия университет във Варна. Предварителната регистрация е задължителна. Събитието ще се излъчва на живо онлайн.

Гостите ще могат да задават въпросите си както на живо, така и онлайн с хаштагове #EUdialogues и #FutureOfEurope. По време на събитието ще се използва и онлайн апликацията за допитване до публиката.

Какво бъдеще искате за Европейския съюз и как Европа може да се справя по-добре с големите предизвикателства на деня? Какви умения са необходими за младите хора, за да намерят качествени работни места и по-добре да се включат в обществото? Как ЕС може да помогне на младите хора да развият необходимите умения? Каква роля играе културата за европейската идентичност? Каква е ролята на културата в засилването на ролята на Европа като глобален играч?

С оглед засилените мерки за сигурност, молим всички участници да бъдат пред залата не по-късно от 15.30 ч. на 15 юни 2017 г. за регистрация и проверка за сигурност.

Модератор: Добрина Чешмеджиева

За повече информация и РЕГИСТРАЦИЯ  ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година във Франция за първи път се отбелязва 22 септември като Европейски ден без автомобили с цел формиране на екосъобразно мислене и демонстрация на идеята, че животът без автомобили не само е възможен, но и по-приятен?

Видео

Вижте още
Back To Top