ВКЛЮЧИ СЕ В МЛАДЕЖКИЯ ПРОЕКТ НА БНТ "ЛЕВСКИ В МОЯ ГРАД"

 10 юни  857

ВКЛЮЧИ СЕ В МЛАДЕЖКИЯ ПРОЕКТ НА БНТ "ЛЕВСКИ В МОЯ ГРАД"

БНТ започва младежки проект, в който ще разчита на изследователския дух на ученици от цялата страна.

Проектът е насочен към млади хора на възраст от 10 до 18 години с подчертан интерес към делото на Васил Левски. Тази година на 18 юли се навършват 180 години от рождението на Апостола на свободата.

Младежките екипи ще трябва да изследват малко познати или забравени факти, документи, истории, разкази за Левски, които са свързани в техния град.

Подготвителният етап на проекта, в който ще се формират ученическите екипи, започва на 22.05.2017 г. и ще продължи до 10.06.2017 г. По време на същинската част на проекта екипите щ работят с ментор от БНТ и ще бъдат напътствани от консултанта на проекта.

Изследователската част на проекта "Левски в моя град" продължава от 01.06.2017 до 01.07.2017 година.

Работата на младежките екипи ще бъде заснета от камерата на БНТ. В края на проекта учениците ще имат възможност да покажат работата си и да я презентират. Всеки ученически проект ще бъде заснет и излъчен по БНТ в навечерието на годишнината на Васил Левски на 18.07.2017 г.

За да заявите участие в проекта пишете на адрес levski@bnt.bg

Ще се свържем с всеки, чиято писмена идея е одобрена от екипа на проекта "Левски в моя град".

Включването в проекта ще бъде съобщено писмено на ръководителя /директор, учител, възпитател/ на посочените при кандидатстването координати. 

За повече информация ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА Е ИЗБРАНА ДАТАТА 21 СЕПТЕМВРИ ЗА ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МИРА, ПОСВЕТЕН НА УКРЕПВАНЕТО НА ИДЕАЛИТЕ ЗА МИР И НА ИЗГРАЖДАНЕТО НА КУЛТУРА НА МИРА?

Видео

Вижте още
Back To Top