ПРИВЕТСТВИЕ НА МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ ПО ПОВОД 17 МАЙ - ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ

 17 май  336

ПРИВЕТСТВИЕ НА МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ ПО ПОВОД 17 МАЙ - ДЕНЯ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ

УВАЖАЕМИ СПОРТИСТИ И ТРЕНЬОРИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ НА СПОРТА,

За мен е чест да Ви поздравя по повод 17 май – Деня на българския спорт.

Днес отдаваме почит и уважение към всички Вас - българските спортисти, треньори и хората, отдали живота си на спорта и прославили името на страната ни. Вие сте най-известните българи по света, направили най-много за издигане авторитета на нацията ни.

 Поздравявам Ви за спечелените медали, поставените рекорди и славата, която сте донесли на страната ни. Вие доказвате, че България има своите големи спортисти, които утвърждават и развиват традициите на българския спорт. Вашето спортно майсторство, воля за победа и спортсменски дух са безценен пример за младото поколение Ваши последователи, поели по трудния път на спорта.

 Изключително ценна е работата Ви сред младите надежди на България в спортните зали, училищата и школите, защото именно там се ражда любовта към спорта и се търсят таланти.

Българският спорт продължава да ражда шампиони и аз съм убеден, че когато заедно приключим стартиралите реформи ще се поздравим с още повече успехи и ще имаме много поводи да бъдем горди от победите на нашите спортисти.

Пожелавам Ви здраве и силна воля в тренировките, за да прославяте името на България!

Честит празник!

Повече ТУК 

Новини

Back To Top