МИКЦ "АСТИКА" ОРГАНИЗИРА ДВУДНЕВЕН ХАКАТОН ЗА МЛАДЕЖКИ РАБОТНИЦИ

 30 май  445

МИКЦ "АСТИКА" ОРГАНИЗИРА ДВУДНЕВЕН ХАКАТОН ЗА МЛАДЕЖКИ РАБОТНИЦИ

На 9 и 10 юни 2017 г. на остров Света Анастасия (Бургаски залив), МИКЦ "Астика" организира трети двудневен (24 часа нонстоп) ХАКАТОН за младежки работници, "Carrousel on the street".

Участието в Хакатона е безплатно. Разходите за транспорт се възстановяват на място, по време на самото обучение. На участниците е осигурена храна и нощувка.

Условия за участие: За участие могат да кандидатстват мотивирани млади хора и младежки работници на възраст между 15 и 29 години, от област Бургас.

Крайният срок за подаване на заявките е до 12:00 часа на 30 май 2017 г. На 31 май 2017 г. всички одобрени кандидати ще бъдат информирани за участието си и ще получат указания за хакатона.

Хакатоните на фондация "Астика" са винаги вълнуващо преживяване по време, на което се търси устойчиво решение по конкретна тема. Участниците в тях работят в екипи, в условията на вдъхновяваща конкуренция на идеи. Модератор на събитието е Кремена Цанкова, водещ експерт в областта на неформалното обучение за младежи.

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на  e-mail: mikc@astika.eu  или на тел. 087 8757072.

Хакатон "Carrouse on the street" се организира по проект "МИКЦ Астика", Национална програма за младежта (2016-2020) с подкрепата на ММС, община Бургас и Областен управител - Бургас.

Он-лайн линк към заявката ТУК

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top