БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА МЛАДЕЖИ: „ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕКИП И УМЕНИЯ ЗА РАБОТА В ЕКИП“

 19 април  22

БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА МЛАДЕЖИ: „ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕКИП И УМЕНИЯ ЗА РАБОТА В ЕКИП“

Младежки информационно-консултантски център – район „Владислав Варненчик” - община Варна организира обучение на тема „Изграждане на екип и умения за работа в екип”. В тренингът ще бъдат представени методи за изграждане и работа в екип, мотивирането им за справяне в различни ситуации и как да бъдат развити техните умения и да получат нови знания, и в същото време да бъдат удовлетворени от целия процес.

Подходящи участници са младежи, които имат желание да се занимават с управление на хора и създаването на екип с цел развиване на собствен бизнес или да работят във фирми за подбор на персонал, както и хора, които правят това и искат да подобрят своите качества в работата си. Ще бъдат представени примери, които нагледно да покажат различни ситуации чрез ролеви игри.

Обучението ще се проведе на 22 април 2017 г. (събота) от 10:00 часа в залата на младежкия център, която се намира на адрес: гр.Варна, ул. „Гургулят“ № 7. То е безплатно и е предназначено за младежи на възраст между 15 и 29 години.

Необходима е предварителна регистрация ТУК 

За повече информация ТУК 

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година, по предложение на Словенското председателство, Европейският съвет приема решение 29 април да бъде Европейски ден на солидарността между поколенията?
Back To Top