МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА НАСТОЛНИТЕ ИГРИ В ШУМЕН

 12 април  54

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА НАСТОЛНИТЕ ИГРИ В ШУМЕН

На 29 април 2017 г. от 10:00 ч. до 21:00 ч. в гр. Шумен ще се проведе Международен ден на настолните игри.

Всяка година в международен мащаб се провежда Денят на настолните игри. За първи път Шумен ще се появи на картата като гореща точка за участие в Tabletop Day 2017. Организаторите имат амбицията да се включат он-лайн и да поздравят своите приятели от цял свят. Ще играя т заедно, ще се забавляват и ще създадат трайни контакти в цялата общност на настолните игри.

За да се получи страхотен ден, те са приготвили уникални игри: Small World, Settlers of Catan, Pandemic, Zombicide, Valeria: Card Kingdoms, Villages of Valeria, Quests of Valeria и др. За тези, които за първи път се сблъскват с настолните игри, ще направят демонстрации и ще им помогнат да се потопят в света на това уникално преживяване. 

Събитието се реализира по проект „Младежки информационно-консултантски център – Шумен“, финансиран от „Министерство на младежта и спорта“ по Национална програма за младежта (2016-2020). Водещата организация е СНЦ Скаутски клуб „Мадарски конник“ съвместно с Градски ученически парламент.

Линк на събитието 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година, по предложение на Словенското председателство, Европейският съвет приема решение 29 април да бъде Европейски ден на солидарността между поколенията?
Back To Top