МИКЦ  МОНТАНА ЩЕ ПРОВЕДЕ ВТОРОТО СИ ДВУДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ „ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ“

 20 март  299

МИКЦ МОНТАНА ЩЕ ПРОВЕДЕ ВТОРОТО СИ ДВУДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ „ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ“

Младежки информационно-консултантски център – гр. Монтана ще проведе второто си двудневно обучение на тема „Информационни технологии“ на 20 и 21 март 2017 година от 10:00 до 16:00 ч., в компютърната зала на Регионална библиотека „Гео Милев” – гр. Монтана.

Обучението ще обхваща основите на програмирането – видове програмни езици, мрежи – поддръжка и проектиране, софтуер – приложение. В рамките на два дни, обучаващите се ще придобият знания в следните направления: програмни езици, поддръжка, проектиране на мрежи и запознаване с приложенията на различните софтуери. Обучители ще бъдат Сибил Бойчев и Людмил Иванов.

Проектът „МИКЦ – Монтана” се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта, реализиран от фондация „Северозападен институт за младежки политики”, с партньорството на Регионална библиотека „Гео Милев” – гр. Монтана.

За повече информация и записване за обучението: Сибил Бойчев, консултант – обучител, тел. 0896118226, е-mail: sibil_boychev@yahoo.com, или на място в Регионална библиотека „Гео Милев”, гр. Монтана пл. „Жеравица” № 1.

За повече информация ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ОТБЕЛЯЗВАМЕ 4 ЮНИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН В ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА - ЖЕРТВИ НА АГРЕСИЯТА?

Видео

Вижте още
Back To Top