МИКЦ  МОНТАНА ЩЕ ПРОВЕДЕ ВТОРОТО СИ ДВУДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ „ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ“

 20 март  106

МИКЦ МОНТАНА ЩЕ ПРОВЕДЕ ВТОРОТО СИ ДВУДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ „ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ“

Младежки информационно-консултантски център – гр. Монтана ще проведе второто си двудневно обучение на тема „Информационни технологии“ на 20 и 21 март 2017 година от 10:00 до 16:00 ч., в компютърната зала на Регионална библиотека „Гео Милев” – гр. Монтана.

Обучението ще обхваща основите на програмирането – видове програмни езици, мрежи – поддръжка и проектиране, софтуер – приложение. В рамките на два дни, обучаващите се ще придобият знания в следните направления: програмни езици, поддръжка, проектиране на мрежи и запознаване с приложенията на различните софтуери. Обучители ще бъдат Сибил Бойчев и Людмил Иванов.

Проектът „МИКЦ – Монтана” се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта, реализиран от фондация „Северозападен институт за младежки политики”, с партньорството на Регионална библиотека „Гео Милев” – гр. Монтана.

За повече информация и записване за обучението: Сибил Бойчев, консултант – обучител, тел. 0896118226, е-mail: sibil_boychev@yahoo.com, или на място в Регионална библиотека „Гео Милев”, гр. Монтана пл. „Жеравица” № 1.

За повече информация ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година, по предложение на Словенското председателство, Европейският съвет приема решение 29 април да бъде Европейски ден на солидарността между поколенията?
Back To Top