ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В MЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ ФОРУМ „АКТИВИРАНЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА ОТ СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ НА ЕС- БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ“

 20 март  69

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В MЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ ФОРУМ „АКТИВИРАНЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА ОТ СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ НА ЕС- БЪДЕЩЕ И ПЕРСПЕКТИВИ“

Сдружение „Младежи за развитие на Лясковец” кани всички заинтересувани представители на НПО, младежки НПО, неформални младежки групи, държавните институции, общинските администрации, младежки работници и активни млади хора, да участват в Mеждународен младежки форум „Активиране на младите хора от селските райони на ЕС- бъдеще и перспективи“.

Форумът  ще се проведе на 24 април 2017 г. от 09:30 до 12:20 ч., в залата на Общински съвет Лясковец, гр. Лясковец. Във форума ще вземат участие представители на институции и младежки НПО от България, както и младежи и младежки работници от Италия, Полша, Румъния, Гърция и Франция.

Основни акценти на Международен младежки форум са:

- Бъдещето на младите хора живеещи в селските райони на ЕС;

- Подходи и начини за активиране на младите хора от селските райони на ЕС;

- Текущи предизвикателства пред младите хора в Европейски съюз.

За въпроси и допълнителна информация за събитието: mladeji_lqskovec@abv.bg или 0885363527.

Международният младежки форум „Активиране на младите хора от селските райони на ЕС - бъдеще и перспективи“ е част от проект „Activation of young people in rural areas- Mission Possible!”,  финансиран по програма Еразъм+.

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година, по предложение на Словенското председателство, Европейският съвет приема решение 29 април да бъде Европейски ден на солидарността между поколенията?
Back To Top