МИКЦ „АСТИКА”–БУРГАС НАБИРА УЧАСТНИЦИ ЗА ТРИ ДВУДНЕВНИ ОБУЧЕНИЯ

 14 март  81

МИКЦ „АСТИКА”–БУРГАС НАБИРА УЧАСТНИЦИ ЗА ТРИ ДВУДНЕВНИ ОБУЧЕНИЯ

Младежки информационно-консултантски център „Астика” – Бургас набира участници за двудневни неформални обучения, които ще се проведат от 12 до 15 април 2017, в местността край с. Тополица, област Бургас. Обученията се провеждат от квалифицирани специалисти, одобрени от ММС.

Обученията са безплатни – поемат се всички разходи за транспорт, настаняване и храна на участниците. За обученията могат да кандидатстват всички младежи между 15 и 29 години, от област Бургас. Всеки от кандидатите може да заяви участие в едно от трите обучения.

Теми и дати за провеждане на обученията:

  • Междуличностна, общностна и училищна медиация - дати: 12 и 13 април 2017 г. (Способ за решаване на спорове и конфликти);
  •  Емоционална интелигентност и мотивация за професионална реализация - дати: 13 и 14 април 2017 г.

(Как да управляваме поведението си, взаимоотношения си с останалите, как вземаме лични решения, които водят до позитивни резултати и успех в живота);

  • „Хакатон за младежки работници” - дати: 14 и 15 април 2017 г. (Хакатонът е вълнуващо 24 часово преживяване, по време на който ще намерим решение по конкретна задача в младежката работа. Работи се в екипи в условията на конкуренция, 24 часа нон-стоп).

Местата за обучения са ограничени – за всяко обучение ще бъдат одобрени само 12 младежа.

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на e-mail: mikc@astika.eu  или на тел. 087 8757072.

Обученията се реализират по проект МИКЦ  „Астика”, Национална програма за младежта (2016-2020) с подкрепата на ММС, община Бургас и Областен управител – Бургас.

Заявка за участие ТУК 

Краен срок за подаване на заявките е 27 март 2017 година.

Одобрените кандидати ще бъдат информирани лично до 31 март 2017 г.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година, по предложение на Словенското председателство, Европейският съвет приема решение 29 април да бъде Европейски ден на солидарността между поколенията?
Back To Top