МИКЦ ПЕРНИК НАБИРА ДОБРОВОЛЦИ И СТАЖАНТИ

 08 февруари  689

МИКЦ ПЕРНИК НАБИРА ДОБРОВОЛЦИ И СТАЖАНТИ

Младежки информационно-консултантски център – Перник обявява 2 позиции за стаж по програма Студентски практики, на МОН. Изискването е студентите да бъдат от специалностите „Публична администрация“ и „Администрация и управление“ и да живеят на територията на област Перник. От тях се очаква да се включат активно в кампанията на МИКЦ Перник „Познаваме ли институциите...?“, която ще стартира съвсем скоро. В момента се изготвя анкета, от която да бъде събрана и обобщена информация до каква степен младите хора на възраст от 15 до 29 г. знаят ли как и къде да търсят правата си, запознати ли са с органите на местно самоуправление. Резултатите от анкетата ще бъдат обявени публично на информационен ден. Освен това, ще бъдат организирани срещи и дискусии с представители на местната и държавна власт, с цел подобряване на структурния диалог между младите хора и институциите.

МИКЦ Перник търси и доброволци, които да се включат в организирането на обучения и в кампанията Перник на Младите, която ще стартира през месец февруари.

„Очакваме да се включат всички млади хора, които имат креативни идеи и желание да научат нещо полезно през свободното си време, да обогатят контактите си и да развият средата около себе си. "Това, което можем да им предложим ние, е да работят с наистина добър екип от професионалисти и експерти в различни тематични области, както и да развият качества, които ще помогнат за бъдещото им кариерно развитие" - споделя   Станислава Генадиева, ръководител на МИКЦ Перник. И добавя, че всички, които се включат в екипа и допринесат за успешните резултати, ще получат удостоверения. 

Всички, желаещи да се включат, могат да го направят чрез специални онлайн форми за кандидатстване, публикувани на фейсбук страницата на МИКЦ Перник в срок до 13 февруари.

„Младежки информационно-консултантски център – Перник“ е проект на сдружение „Обектив“ и се финансира по Национална програма за младежта (2016-2020), от Министерство на младежта и спорта.

 

Линкове с повече информация: 

https://www.facebook.com/mikc.pernik/?fref=ts 

https://goo.gl/z9Hk7d

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top