ВСТЪПИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ МИКЦ РУСЕ „ВИА РЕГИЯ 6“

 06 февруари  463

ВСТЪПИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ МИКЦ РУСЕ „ВИА РЕГИЯ 6“

На 24 януари 2017 г. се проведе встъпителната пресконференция по проект Младежки информационно-консултантски център Русе „Виа Регия 6“ на сдружение „Вдъхновение“ с цел запознаване на местната общественост с дейностите и услугите. На нея присъстваха представители на Областна администрация, екипът на МИКЦ, местни медии и младежи. Екипът представи идеята, целите и дейностите на програмата. От месец януари до края на месец декември 2017 г. Младежкият информационно-консултантски център ще работи в помощ на младите хора от града и областта, базирайки се на установените тенденции, потребности и желанията им, предоставяйки достъпни информационни услуги, както и индивидуални и групови безплатни консултации, и обучения. Дейностите ще са насочени към осмисляне на свободното време на младите хора, продължаване на образованието, социална и професионална ориентация, активно европейско гражданство, както и специфични младежки проблеми, свързани с психичното и емоционално здраве и самочувствие.

МИКЦ „Виа Регия 6“ се реализира по Национална програма за младежта (2016-2020), подпрограма 1 „Младежки информационно-консултантски центрове” и се финансира от Министерство на младежта и спорта. Партньори са Общински младежки дом Русе, община Русе и Областна администрация Русе.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top