ВСТЪПИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ „МИКЦ - МЛАДЕЖКА ЗОНА – АКТИВНИ И КРЕАТИВНИ”

 19 януари  543

ВСТЪПИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ „МИКЦ - МЛАДЕЖКА ЗОНА – АКТИВНИ И КРЕАТИВНИ”

На 19.01.2017 г. от 10:00 ч. в Регионален пресклуб БТА – Пловдив, се проведе встъпителна пресконференция по проект „МИКЦ Младежка зона – активни и креативни”, който се осъществява по Национална програма за младежта (2016-2020) с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта. Домакин на МИКЦ „Младежка зона – активни и креативни” е Асоциация „Голям брат Голяма сестра – България”.

На пресконференцията присъстваха партньорите на Асоциацията в реализацията на проекта – представители на дирекция „Програми и проекти” в община „Марица”, ЕГ „Пловдив”и КСУ „Олга Скобелева” гр. Пловдив, които споделиха предишния си опит и ползотворно сътрудничество в предишни етапи на МИКЦ. Събитието бе уважено и от някои от външните експерти, които ще осъществяват консултации с младите хора. Бяха споделени и очакванията във връзка с дейностите, заложени в МИКЦ „Младежка зона – активни и креативни”.

В младежкия информационно-консултантски център „МИКЦ - Младежка зона-активни и креативни” ще се предоставят безвъзмездно информационни услуги в направления като неформално обучение, човешки права, младежко предприемачество, доброволчество, консултации с експерти и изнесени мобилни обучения в малките населени места от община „Марица”. Поставено бе начало на изпълнение на дейностите по визуализация, като бяха раздадени рекламни материали – брошури, плакати и химикалки на присъстващите.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top