МЛАДЕЖИ ОТ МИКЦ „БАРОМЕТЪР“ ПЛЕВЕН, СЕ ВКЛЮЧИХА В СКИ ПРАЗНИК „СПОДЕЛИ УСЕЩАНЕТО“

 16 януари  286

МЛАДЕЖИ ОТ МИКЦ „БАРОМЕТЪР“ ПЛЕВЕН, СЕ ВКЛЮЧИХА В СКИ ПРАЗНИК „СПОДЕЛИ УСЕЩАНЕТО“

Младежи - доброволци от младежки информационно - консултантски център „Барометър“ Плевен, се включиха в ски празник „Сподели усещането“. Празникът се проведе на 15 януари 2017 г. на ски зона Пампорово.

Инициативата е по случай Световния ден на снега и се организира от Спешъл Олимпикс България в партньорство с община Смолян, община Чепеларе, Пампорово АД, фондация „ПроСпорт“ и PAR.bg.

Световният ден на снега, организиран от Международната ски федерация – FIS, се провежда в 42 държави, най-често през месец януари. Целта е повече деца да бъдат привлечени към занимания на снега и за по-широка общност в зимните спортове. Инициативата се стреми да мотивира децата, като насърчава всички страни да празнуват всичко, свързано със снега, едновременно по целия свят.

World Snow Day е най-големият празник на снега и тази година се отбелязва на 15 януари. Мотото на снежния празник през тази година е: „Открий, забавлявай се, изживей“. Глобалната инициатива се организира за шести път и обединява над 500 празнични, спортни и забавни събития в световноизвестни зимни центрове.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

От коя година с резолюция на ООН се отбелязва 21-ви май за Ден на културното многообразие за диалог и развитие?

Видео

Вижте още
Back To Top