ФОНДАЦИЯ „АСТИКА“ ВРЪЧВА НАЦИОНАЛНИТЕ НАГРАДИ „ДОБРОВОЛЕЦ НА ГОДИНАТА 2016“

 01 декември  178

ФОНДАЦИЯ „АСТИКА“ ВРЪЧВА НАЦИОНАЛНИТЕ НАГРАДИ „ДОБРОВОЛЕЦ НА ГОДИНАТА 2016“

По повод 5 декември – Международен ден на доброволеца, фондация „Астика“ за шеста поредна година ще връчи  ежегодните награди – статуетки и грамоти, на призьорите в националния конкурс „Доброволец на годината“.  Официалната церемония по връчване на наградите ще се състои на 5 декември 2016 г. от 17:30 часа в град Бургас, Културен център „Морско казино“, зала „Георги Баев“. Входът е свободен.

Целта на националния конкурс „Доброволец на годината” е да се отдаде заслужено признание на доброволците за осъществяваните от тях доброволчески дейности за подобряване на благосъстоянието и солидарността в обществото.

По традиция призьорите в конкурса се определят от национална селекционна комисия, въз основа на получените по време на конкурсния етап онлайн номиции. Освен наградите в отделните категории, по своя инициатива и след задълбочено проучване, комисията предлага и една специална награда за „Доброволец на годината” за особен принос за насърчаване и развитие на доброволчеството в България.

По време на официалната церемония ще вземат участие музиканти и вокални изпълнители.

Националният конкурс „Доброволец на годината” е учреден на 4 декември 2010 г. и се организира от фондация „Астика” с подкрепата на Община Бургас.

За повече информация ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

От коя година с резолюция на ООН се отбелязва 21-ви май за Ден на културното многообразие за диалог и развитие?

Видео

Вижте още
Back To Top