СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖКИ ДЕЛЕГАТИ КЪМ ООН

 02 ноември  1057

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА БЪЛГАРСКИТЕ МЛАДЕЖКИ ДЕЛЕГАТИ КЪМ ООН

Българските младежки делегати към ООН (2016-2017) обявяват конкурс за екип, който да се включи активно в реализацията на проекти и инициативи ОТ и ЗА млади хора в България по темите „Образование”, „Социално предприемачество” и за популяризиране на Целите за устойчиво развитие на ООН.

Кандидатите трябва да имат познания в една от сферите – IT, графичен дизайн, ПР, организация на събития, превод на текстове (от и на английски език). Като част от екипа, те ще работят за реализирането на събития, кампании и проекти, насочени към развитието на младите хора в България заедно с настоящите делегати Александра Мирчева и Ива Цолова и с Дружество за ООН в България.

Участието в екипа на младежките делегати е чудесна възможност за всеки, който търси нови предизвикателства и каузи и има желание да бъде доброволец в сферата на младежките дейности и неправителствения сектор. В края на 2017 г., като член на екипа, те ще получат сертификат, удостоверяващ активното им включване и приноса към работата на младежките делегати.

Кандидатите е необходимо да изпратят информация за себе си и мотивационно писмо в електронната форма ТУК 

Краен срок: 08.11.2016 г. до 18:00 ч.

Младежките делегати ще разгледат всички кандидатури и ще се свържат с кандидатите, които отговарят на търсения профил, за кратко телефонно интервю. Екипът на българските младежки делегати към ООН (2016-2017) ще бъде обявен на 10.11.2016 г.

За повече информация ТУК 

Информация за програмата „Български младежки делегат към ООН” може да намерите ТУК 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top