БЕЗПЛАТНА АКАДЕМИЯ ЗА МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ТАЗИ СЪБОТА В БУРГАС

 18 октомври  508

БЕЗПЛАТНА АКАДЕМИЯ ЗА МЛАДИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ТАЗИ СЪБОТА В БУРГАС

Обучение на младите и за младите очаква всеки, който иска да повиши квалификацията си в Бургас. Безплатното събитие се организира от Национално сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ и Съдърланд Глобал Сървисиз.

На 22 октомври /събота/ от 09:30 до 14:30 часа в сградата на Бургаски Свободен Университет /зала 208/ ще се проведе Академията „Аз съм Глобален“. Участниците могат да се запишат на pr@mg2007.eu с двете си имена. В края на академията всеки  ще получи сертификат.

Основните цели на обучението е младежи от Бургас и региона да получат знания и умения за работа в една международна фирма, как работят световните пазари и какво искат да видят работодателите в своят служител. Обучението ще формира основи понятия, компоненти и глобални знания за международния пазар. Ключов елемент е практически панел за реално обучение на участниците.

За повече информация и програмата на академията ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година ЮНЕСКО обявява 16 ноември за Международен ден на толерантността и приема Декларация за принципите на толерантността - уважение, приемане на многообразието от култури, на всички форми на самоизява и проява на човешката индивидуалност?
Back To Top