НСНЦ „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ – КЛОН МОНТАНА, ВРЪЧИ ГРАМОТА ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ МНЕНИЕТО НА МЛАДИТЕ ХОРА

 10 октомври  308

НСНЦ „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ – КЛОН МОНТАНА, ВРЪЧИ ГРАМОТА ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ МНЕНИЕТО НА МЛАДИТЕ ХОРА

Председателят на НСНЦ „Младежки Глас“ – клон Монтана, Сибил Бойчев връчи грамота за изключителен принос и особени заслуги за утвърждаване мнението на младите хора на Кети Костадинова – директор на Регионална библиотека „Гео Милев“ – Монтана. Тя беше удостоена с отличието на официалното представяне на изцяло новия уеб сайт на Краеведския отдел на библиотеката „Анастас Стоянов“, което се състоя на Деня на българския краевед – 27 септември.

Институцията е една от първите в Монтана, които подават ръка на младежите и помагат за изява на техния творчески потенциал. По покана на библиотеката  много млади хора получават възможността да вземат участие в редица прояви, организирани от културната институция и да покажат на какво са способни. Чрез дейността си библиотеката, и в частност Кети Костадинова, се стремят да превърнат Монтана в културно и духовно средище и в притегателен център за младите хора.

НСНЦ „Младежки Глас“ – клон Монтана и Регионалната библиотека са партньори в организирането на няколко издания на безплатното обучение по Информационни и комуникационни технологии (ИКТ) за възрастни хора и младежи, които се провеждат в Обучителния център на институцията.

Новини

Back To Top