БЪЛГАРИЯ ОТБЕЛЯЗВА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

 10 август  825

БЪЛГАРИЯ ОТБЕЛЯЗВА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

Министерството на младежта и спорта има удоволствието да Ви покани да се включите в Международния ден на младежта – 12 август!

По повод празника в 17 часа на 12 август ММС организира младежко изложение и концерт в най-младия столичен парк „Възраждане“! Събитието се провежда със съдействието на Български спортен тотализатор, Община „Възраждане“ и „Софийски имоти“ ЕАД. Основни партньори са Център за развитие на човешки ресурси и „Евродеск“.

Чрез младежкото изложение, младите хора ще имат уникалната възможност да се информират за различни възможности за участие в младежки програми, инициативи, обучения, стажове. Ще могат да се включат в различни работни ателиета, да видят как се управлява дрон, какво е „Структурен диалог“, интерактивни игри, форум театър и още куп други забавни дейности! Младежкото изложение ще бъде представено от над 15 организации, които доброволно се включват в отбелязването на празника.

За доброто настроение на всички ще се погрижат едни от най-яките БГ поп изпълнители - Део, Лео и Играта, както и „СкандаУ“! Както те пеят„не може никой да ни спре, да си изкараме добре!“.

Заповядайте този петък от 17 ч. в парк „Възраждане“!

Част от организациите са: Национален център за обществено здраве и анализи, Международен център за обучения и изследвания (PETRI-Sofia), Фондация “Деца на България”, Български младежки червен кръст, Национален младежки форум, Сдружение „Каритас“, Сдружение „Си-Ви-Ес България“, Сдружение „Алтернативи интернешънъл“, Сдружение „Асоциация за развитие на българския спорт“, Сдружение "Асоциация за подпомагане на академичната общност", Европейски институт-информационен център „Европа директно“,  Б.И.Т.И.Е, ЕЦМА, НПСС и др.

 

Събития

Back To Top