В СЛИВЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СРЕЩА НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ ПАРЛАМЕНТИ

 04 април  777

В СЛИВЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СРЕЩА НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ ПАРЛАМЕНТИ

Под мотото „Училище за толерантност“ ще премине срещата на представителите на ученическите парламенти в периода 04-07.04.2016 г. в гр. Сливен. Ще бъдат събрани активни ученици от училища, работещи в мрежата по проект „Всеки ученик ще бъде отличник“ на Център „Амалипе“. Сред многото теми, които ще бъдат засегнати в лекциите, са за ранните бракове, лидерството и решаването на конфликти, толерантността, доброволческите активности и др.

Истинско предизвикателство за будните ученици ще бъде сесията по Парламентарен контрол на 05.04.2016 г. с участието на зам.-министъра на образованието Диян Стаматов и народни представители от Комисията по образование и наука, както и други официални лица. Учениците ще задават въпроси по актуалните проблеми в образованието.

Пълната програма на събитието ТУК 

За повече информация ТУК 

 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top