СТАРТИРАНЕ НА КАМПАНИЯТА #YOUTHAGAINSTCOVID19 - МЛАДИТЕ ХОРА СРЕЩУ КОВИД-19

 27 април  85

СТАРТИРАНЕ НА КАМПАНИЯТА #YOUTHAGAINSTCOVID19 - МЛАДИТЕ ХОРА СРЕЩУ КОВИД-19

Фондът на ООН за население (UNFPA/УНФПА) се обединява с Prezi, за да информира младите хора по света за #COVID19 и какво могат да направят, за да предпазят своите приятели, семейства и близки.

Младите хора по света се обединяват, за да защитят себе си и семействата си от COVID-19, както и да подкрепят действията срещу разпространението на епидемията. Това е моментът, в който младите хора предприемат конкретни действия!

Може да направите много неща, за да запазите близките си, включително да сте информирани, да се борите с дезинформацията и най-важното - да уведомите приятелите си какво могат да направят и те.

Видео кампанията на на Фонда на ООН за население (УНФПА/UNFPA) #YouthAgainstCOVID19 / #МладитеХораСрещуКОВИД19, съвместно с онлайн платформата Prezi Videos, ще включва младежи от цял свят, които споделят как COVID-19 влияе върху тях и други млади хора, как да предпазят  сексуалното и психично здраве и всички неща, които могат да направят, за да помогнат.

Кампанията цели да сподели няколко видео епизода през платформата на теми, свързани с младите хора и това как пандемията влияе върху тяхното здраве и благополучие.

За момента тя се осъществява само на 8 езика, един от които е нашият роден - български. Представянето на кампанията на български език ТУК

Каним Ви да пресъздадете тези видеоклипове и да ги споделите с Вашите приятели и познати. Щракнете ТУК, за да гледате Епизод 1 и започнете.

Следвайте @UNFPA и @UNFPAYouth  за най-новите актуализации.

Посетете уебсайта ТУК

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top